De fotoshoot, een unieke ervaring

Het belangrijkste bij de fotoshoot is dat jij je op je gemakt voelt. Daarom neem ik graag de tijd voor een fotoshoot. Want als jij je fijn voelt, kun je ontspannen en genieten van de ervaring. Bovendien krijg je daarmee de mooiste beelden: puur en krachtig.

Voorbereiding
Voorafgaand aan de fotoshoot plannen we een (video)bel afspraak. Daarin bespreken we je wensen en kun je laten zien hoe je woont of waar jij (met je gezin) graag gefotografeerd wil worden. Heb je een Pinterestbord vol inspiratie? Ook die ontvang ik graag. Verder kunnen we op de dag zelf kijken welke plekken in of rond je woning geschikt zijn.

Ik geef je een aantal kledingtips, maar je bent vrij om te dragen wat je wil. Tussendoor wisselen van kleding? Geen probleem. En mocht je twijfelen, dan gaan we op de dag zelf samen door je kledingkast.

De fotoshoot
Het liefst werk ik met natuurlijk licht, zonder lampen. Zo zorg ik voor een pure foto zonder poespas of afleiding. Als het nodig is, neem ik lampen mee, zodat we ook op een bewolkte dag of in een schemerige kamer de mooiste foto kunnen maken. Tussendoor is er ruimte voor pauze, om wat te drinken, voor het voeden van je kindje of om wat foto’s terug te kijken.

Bij elke shoot mogen partners, broertje en zusjes mee op de foto. Gaan jullie met het hele gezin op de foto? Doe dan wat jullie altijd doen. Zo kunnen de kinderen vrij rond blijven rennen en zorgen we voor een leuke en ontspannen middag. Ik zorg dat jullie er allemaal mooi op staan. De fotoshoot duurt ongeveer 1,5 uur.

De foto’s
Binnen 3 weken na de fotoshoot ontvang je per mail een link naar jouw online galerij. Daar vind je de foto’s waar je er gelijk 10 kunt uitkiezen. Zie je meer mooie foto’s? Dan kun je deze bijbestellen voor 10 euro per foto.

Reviews

 ‘Op een zomerse dag een ontspannen fotoshoot gehad bij ons thuis. De kids renden alle kanten op, maar dat maakte Anika niet uit. Wij zijn ontzettend blij met het resultaat! Het zijn mooie spontane foto’s geworden. Boeken zeker nog eens als de kinderen groter zijn!’

– Saskia

‘Anika is een gepassioneerde fotografe. Dankzij haar oprechte interesse, positieve instelling en geduld, voelde ik me direct op mijn gemak bij haar. Ze gaat voor het mooiste resultaat en heeft een scherp oog voor detail. Ik ben ontzettend blij met de foto’s!’

– Carlien

‘Een fotoshoot in het bos gedaan. Heel blij mee! Anika ziet precies welke plek mooi belichte foto’s oplevert. Ze heeft hele verschillende foto’s geschoten, waarbij de interactie steeds zichtbaar is. Veel foto’s komen daardoor heel natuurlijk over. We hadden ruime keus. En onze zoon vond het heel leuk om mee te doen!’

– Linda

DeFotoOntwerper
DeFotoOntwerper
DeFotoOntwerper
DeFotoOntwerper

Volg mij

Anika Kerkvliet Fotografie | +31(0)617762976 | KvK: 64080870 | info@anikakerkvliet.nl | Amersfoort Vathorst